Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Πέπλο σιωπής για θεάσεις ΑΤΙΑ

Πέπλο σιωπής θα σκεπάσει μια για πάντα κάθε αναφορά για θεάσεις ΑΤΙΑ. Από εδώ και στο εξής όλες οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έχουν δει περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα ή έχουν ζήσει "ασυνήθιστες" εμπειρίες θα "θάβονται".
Ο βρετανός δημοσιογράφος David Clarke, αξιοποίησε τη δυνατότητα για την ανακάλυψη της αλήθειας που προσφέρει το αμερικάνικο σύστημα μέσω του νόμου για την Ελευθερία των Πληροφοριών (Freedom of Information Act), και που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα, ο οποίος επιτρέπει την αναζήτηση και δημοσίευση απόρρητων εγγράφων.
Έτσι όταν έφτασε τα χέρια του το υπόμνημα με την ένδειξη "top secret", για παύση της δημοσιοποίησης των απόρρητων αναφορών για θεάσεις ΑΤΙΑ, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να αποκαλύψει το μυστικό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης.
Τι επικαλείται το υπόμνημα του Υπουργείου Άμυνας
Σύμφωνα λοιπόν με το επίμαχο υπόμνημα: το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας θα καταστρέφει από εδώ και στο εξής όλες τις αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ προκειμένου να μην γίνονται γνωστές στο ευρύ κοινό. Ο κόσμος δεν χρειάζεται να είναι ενήμερος για τις διαθέσεις και τις δραστηριότητες των εξωγήινων.
Η ειδική βρετανική μονάδα που είχε συσταθεί για έρευνες ΑΤΙΑ ανέστειλε τη λειτουργία της τον περασμένο Δεκέμβρη. Από τότε οι αναφορές φυλάσσονται για διάστημα ενός μήνα. Μετά το πέρας των 30 ημερών όλα τα αρχεία καταστρέφονται. Το υπόμνημα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "η πληθώρα των αναφορών για θεάσεις εξωγήινων σκαφών και όντων έχει αποσπάσει την προσοχή του προσωπικού από την ενασχόληση τους με πιο σημαντικά θέματα και δραστηριότητες εθνικής στρατηγικής και άμυνας".
Την ώρα που οι θεάσεις UFO αυξάνονται, η Βρετανία κάνει πίσω. Γιατί; Ο δημοσιογράφος αναρωτιέται:


"γιατί το υπουργείο Άμυνας και η βρετανική κυβέρνηση αρνούνται πεισματικά να αποκαλύψουν την αλήθεια για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και εάν μας επισκέπτονται τακτικά; Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας μόλις πέρυσι είχε 634 αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ, το μεγαλύτερο ποσοστό από το 1978. Η καταστροφή αυτών των αρχείων ισοδυναμεί με απόκρυψη της αλήθειας. Κάποιοι δεν θέλουν να μάθουμε τίποτα παραπάνω από αυτά που μας «ταίζουν.»". Ο Nick Pope, που διετέλασε επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας σε θέματα UFO, από το 1991-1994 σχολιάζει: "Είναι οξύμωρο την ίδια στιγμή που οι αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ πληθαίνουν το ερευνητικό πρόγραμμα για θεάσεις ΑΤΙΑ να σταματά. Η άποψή μου είναι το Υπουργείο Άμυνας θέλει να αποδεσμευτεί από την υπηρεσία αυτή γιατί έχει κατακλυστεί από μαρτυρίες. Και αυτή η φυγοπονία του ισοδυναμεί με συνωμοσία.Δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι παράνομη η καταστροφή των εν λόγω αρχείων αλλά σίγουρα είναι ντροπιαστικό για την βρετανική κυβέρνηση. Φανταστείτε πόσο πολύτιμο υλικό θα χαθεί".
Σχετικά θέματα
"Κι αν οι εξωγήινοι είμαστε εμείς;"
Κομήτης τελικά το "ufo" των κινέζων;
"Η αεροπορία ξέρει για τα UFO αλλά σιωπά."
"Να δώσει ο Obama στην δημοσιότητα τα αρχεία για τα UFO"
"Τα alien, είναι στη Γη! Μην ψάχνετε αλλού"
"Καλέσατε τη γραμμή καταγραφής UFO. Παρακαλώ περιμένετε..."
UFO πάνω από το γήπεδο της Chelsea;
"Δείξτε μου τώρα τα απόρρητα αρχεία των UFO"
"Ίσως ένας εξωγήινος, να είναι αυτή τη στιγμή δίπλα σας!"
Και στο Μεξικό το "άγνωστο αντικείμενο" που εμφανίστηκε σε Ρωσία & Ρουμανία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: